onsdag 16 januari 2013

Nytt år med omstyling i butik!!

Hoppas att Ni haft en god och skön jul- och nyårshelg och att Ni fått vara lite lediga, ätit gott, slappat, fluffat runt i hemmakläder med gårdagens smink, haft telefonen avstängd och bara varit... Det har vi och det var välbehövligt.....

I helgen var det dock dags att ta tag i Gnudruns, julen skulle bort ur butiken och idéer hade ploppat upp i huvudet på hur det skulle kunna göras mysigare, rymligare och en liten provhytt skulle fixas!

Klädsnurrorna, som vi var så glada och stolta över när vi köpt hem dem, hade på något sätt blivit större och krävde mer plats än vad de gjorde i början. En av dem var tvungen att tas ut! Annan slags exponering och upphängning av kläder var då nödvändig.
Men som alltid när man vill göra en sak, så blir det en kedjereaktion, märkligt fenomen.... Men hur såg väggen där bakom ut egentligen?? Herregud vad sunkig! Upp sattes gamla tidningssidor.
Jaha, där blev det ju väldigt tomt!! Undrar om trevliga Café Stadsgården har någon slags stol eller fåtölj över??? Visst hade de raraste vännerna det! Men herregud, hur såg väggen ut bakom där fåtöljen var tänkt att stå??? Hjälp!!! Upp med tidningssidor även där...


Hmmmm... okey... här var det tänkt att ett foto skulle in, men av någon anledning går det inte att välja fil från datorn... Mycket märkligt!!!!

Innan det berättas färdigt om hur det gick till och hur det blev, (liten provhytt är också fixad!!!) så ska problemet ses över! Kanske har blogger gjort ändringar??? Återkommer A S A P! ( As Soon As Possible)

Om problemet inte löses under natten, så är du ju naturligtvis välkommen in till oss och se allting på riktigt!!!

                              Gnudruns & Co

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar